Tracks

Parc natural del Garraf: De Sitges al Monestir budista

Deixa’t seduir per l’encant del Parc Natural del Garraf pedalant la bici elèctrica al teu ritme i sense cansar-te. Arribaràs al fantàstic monestir budista Sakya Tashi Ling! on podràs relaxar-te i connectar amb el teu interior...

Una de les característiques més importants del Garraf, es la presència del margalló, l’única palmera endèmica d’Europa. Actualment, el margalló és una espècie protegida, ja que gairebé s’extingeix degut al seu ús per a la confecció de cistells i altres manufactures.
 
Distància: 22 km
Nivell: Dificultat alta
Durada: tot el dia

Preu: 35 € per persona

Els pèlags de Vilobí del Penedès

És un passeig circular fins a una zona molt peculiar, una zona humida amb presència de moltes espècies d'ocells entre elles diverses de protegides. Aquest microecosistema format pels pèlags de Vilobí contrasta fortament amb el paisatge vitivinícola de la comarca de l’Alt Penedès.

Els Pèlags disposen d’una zona habilitada per a fer pícnic, però si ho preferiu podeu dinar en un dels restaurants de Vilobí o molt pròxim a la zona. Alhora es pot combinar la ruta amb una visita i tast de vins a un celler. I si et ve de gust passar-hi més d'un dia tens propostes d'allotjament molt acollidores i autèntiques.
 
Distància: hi ha varis tracks (de 20 o 30km)
Nivell: Dificultat baixa
Durada: Mig dia o tot el dia

Preu: A partir de 25€/adult

Oliveres centenàries

El Penedès és terra de vinya però també d’oliveres! I aquest track et durà a unes oliveres centenàries precioses...

És un passeig entre vinyes que arriba fins al Pla del Penedès i on veurem les oliveres més velles de la comarca. És un pasisatge molt penedesenc on podreu gaudir de moltes varietats de vinya, oliveres i ametllers.
És una ruta ideal per fer en família amb la possibilitat de dinar de picnic en algun dels molts racons entrenyables que trobareu.
 
Distància: 22 km
Nivell: Dificultat baixa
Durada: mig dia o tot el dia

Preu: A partir de 25€/adult

Passeig fins a Sant Sebastià dels Gorgs

Passeja per Subirats gaudint del paisatge –vinyes, presseguers i oliveres- i coneix el bell monestir romànic del tranquil poble de Sant Sebastià dels Gorgs.

En acostar-nos a Sant Sebastià dels Gorgs, no és estrany veure llebres i conills enmig de les vinyes. Sant Sebastià dels Gorgs és una zona humida a causa de l‘orografia i els torrents que hi conflueixen. Hi podem trobar espècies animals típiques d’aquestes condicions, com ara la polla d’aigua o la granota verda i espècies vegetals com la cua de cavall o el sanguinyol. Alguns ocells que podem veure són la puput, la cotxa fumada, el rossinyol o la merla. Al poble, l’oreneta comuna, el pardal roquer o algunes aus rapinyaires com ara el xoriguer comú i l’òliba. 
 
Distància: 24,50 km
Nivell: Dificultat baixa
Durada: mig dia 

Preu: A partir de 25€/adult

Experiència romàntica entre vinyes amb ampolla de cava!

Sorprèn a la teva parella amb aquesta romàntica proposta! passegeu en bici elèctrica per indrets romàntics i gaudiu d'una ampolla de cava fresca i dues copes per prendre-la entre vinyes. 

Vols passar una tarda-vespre d'estiu ben romàntica?
Vine al Penedès, passegeu en bicicleta elèctrica per indrets fantàstics, corriols, entre vinyes verdes i oliveres. A les sàrries de la bici portareu un estoig amb una ampolla fresca de cava artesà i dues copes de vidre, per a poder brindar en algun racó especial!
La bicicleta elèctrica no cansa, no cal fer esforç, només pedales sense força. Amb el GPS podreu seguir el track sense perdre’s.
Recorda que estem molt a prop de Barcelona!
 
Distància: 15 Km
Nivell: Dificultat baixa
Durada: mig dia 

Preu: A partir de 32,50€/adult

Ideal estiu: bany als pèlags de la vall del riu Foix

És una proposta ideal per l’estiu ja que ens podrem banyar i llançar-nos als gorgs, en un espai encantador!

El riu Foix crea un bell paratge de gorgs i salts d’aigua. A l’hivern, quan fa sol, el camí és deliciosament tranquil. A la primavera, els ametllers reverdeixen i el cant dels ocells es fa més intens. A l'estiu, les vinyes son catifes verdes i cap a mitjans i finals d’agost ja apreciem el raïm madur i els collidors fent la verema. 
Gaudirem de la vegetació típica del Penedès; amb vinyes de diferents varietats, oliveres, ametllers i alguns arbres fruiters a la part baixa i, boscos de pins a la muntanya amb sotabosc, com el Romaní i l’espígol que els identificarem per la seva olor.
 
 
Distància: 22 km
Nivell: Dificultat baixa
Durada: tot el dia

Preu: 35€/adult

Please reload