Team building

Cava, xocolata i bici elèctrica entre vinyes

Proposta molt completa per conèixer i gaudir el País del Cava: Sant Sadurní d'Anoia!

9h30. Arribada a caves Vilarnau, a Espiells. Aparcament. Benvinguda i organització del grup. 
10h00. Inici de l’itinerari amb bicicleta elèctrica per camins entre vinyes en direcció al casc urbà de Sant Sadurní d’Anoia.
10h30. Arribada al Centre d’Interpretació del Cava. Inici del recorregut guiat per les instal·lacions del Centre. En acabar, degustació de cava.
12h00. Inici de la visita guiada a l’Espai Xocolata Simón Coll. Degustació de xocolata i visita de la botiga.
13h30. Inici del camí de tornada en bici elèctrica cap a Espiells fins a Caves Vilarnau.
14h30. Arribada a les caves. Pícnic a les instal·lacions de Vilarnau.
16h00. Visita guiada a les caves i egustació de cava.
17h30. Fi de l’activitat.

Preu: 55€/adult Inclou lloguer de la bici elèctrica, casc, cadenat, assistència en ruta, GPS, visites guiades a CIC, Simon Coll i Vilarnau i degustacions de cava, xocolata. Iva inclòs.
Mínim 10 persones

Passeig pel Penedès en bici elèctrica i picnic autèntic en un espai molt especial

Després d’un passeig en bicicleta elèctrica entre vinyes i indrets preciosos del Penedès, què millor que trobar-nos una autèntica caravana que ens serveixi uns entrepans exquisits, creatius i km0 acabats de fer?

Ens aturarem en una zona molt peculiar, una zona humida amb presència de moltes espècies d'ocells entre elles diverses de protegides. Els Pèlags de Vilobí tenen la interessant característica que en una mateixa zona s'apleguen quatre espais ambientals diferents: el rocam, el forestal, l'agrícola i l'aigua.
Aquest microecosistema format pels pèlags de Vilobí contrasta fortament amb el paisatge vitivinícola de la comarca de l’Alt Penedès

 

Distància: es personalitza segons necessitats
Nivell: Dificultat baixa o mitja
Durada: mig dia o tot el dia. Es pot acabar també amb una visita i tast en una bodega

 

 

Preu: a partir de 49,50€/adult Inclou lloguer de la bici elèctrica, casc, cadenat, assistència en ruta, GPS, dinar de pícnic Iva inclòs.
Mínim 20 persones

Passeig en bici elèctrica i visita a la Granja rural d’Espitlles

Una proposta molt complerta: amb copa de cava i tast de gall negre del Penedès

Coneix la zona del Parc Natural del Foix pedalant per camins, entre vinyes en bicicleta elèctrica i descobreix una granja de gall de Penedès on el respecte pel territori i els animals el fa un projecte singular i un producte excel.lent!
Et convidem a conèixer de prop i a assaborir un dels millors fruits i productes del Penedès: El gall i la gallina de raça penedesenca -el tret distintiu de la nostra cuina-, amb una carn de finesa exquisida, molt apreciada pel seu gran valor gastronòmic. Et ve de gust?
 
Distància: 20km
Nivell: Dificultat baixa 
Durada: mig dia o tot el dia. Es pot completar també amb una visita i tast en una bodega

Preu: a partir de 35€/adult
Mínim 6 personesdega

Passeig en bicicleta elèctrica pel Penedès i taller en una vinya

Una experiència de mig dia per gaudir amb les teves pròpies mans de la vinya i la natura.
Una proposta molt adequada per fer amb canalla!

Farem un tour enmig de la natura en bici elèctrica i ens aturarem en una vinya vella de xarel.lo on farem un taller –poda, despampolat, tast, verema, etc- segons temporada. Seguidament farem un tast de mostos Suc de Vida.
 
 
 
Distància: 20 km
Nivell: Dificultat baixa
Durada: mig dia

Preu: A partir de 34€/adult.
Mínim grup de 8 persones

Cava, castells i bici elèctrica pel Penedès

Proposta molt completa que comença fent un tour entre vinyes en bici elèctrica fins a Oriol Rossell on es visita la cava i es fa un taller de castells, tast de cava i dinar de brasa sota una morera. 
Una experiència única i molt especial per a fer equip al Penedès i sobretot per passar-ho molt bé!

Els Castellers de Vilafranca tenen una llarga experiència organitzant tallers. S'imparteixen de forma participativa i lúdica les nocions bàsiques de la tècnica castellera, i de l'organització d'una colla castellera,  tot desenvolupant els valors del treball en equip, la cooperació, el lideratge, l'autosuperació, entre d'altres aspectes inherents a l'activitat castellera.
 
Distància: 30 km
Nivell: Dificultat baixa-mitja
Durada: tot el diaé!

Preu: A partir de 90€/adult Inclou lloguer de la bici elèctrica, casc, cadenat, assistència en ruta, GPS, tast de cava, dinar a la brasa, taller de castells. Iva inclòs

Desestressa't connectant amb la natura i amb el teu interior

Gaudeix de l'experiencia de passejar en bici elèctrica entre vinyes i retroba la pau dins teu fent taller de Tai Txi o Txi Kung en un espai fantàstic!

El Txi Kung és una gimnàstica suau i conscient, que a través de moviments lents ens procura benestar, ens protegeix de les malalties i fins i tot ens retorna la salut. És una pràctica per a tothom, ja que la forma que té de concebre el moviment permet adaptar-lo a les diferents necessitats i elaborar una pràctica única i creativa per a cada individu.
 
Distància: 20 km
Nivell: Dificultat baixa
Durada: mig dia
*Es pot sortir des de l'allotjament del Penedès o Garraf on estiguin els hostes.

Preu: A partir de 35€/adult  Inclou lloguer de la bici elèctrica mig dia, casc, cadenat, assistència en ruta, GPS, taller de Tai Txi o Txi Kung. Iva inclòs

Please reload